Over ons

Wij willen dat iedereen beweegt vanuit zijn eigen persoonlijke doel. Van beter in je vel zitten, sterker worden tot het trainen voor een triatlon, wij begeleiden jou in gezond en sportief bewegen. Ons centrum is klein, gemoedelijk en vooral persoonlijk. Wij staan klaar om je te coachen en les te geven in verschillende disciplines.

 

In ons centrum geven wij yogalessen die voor iedereen toegankelijk is. Er wordt geen lenigheid van je verwacht en het is zeker niet leeftijdgebonden. Wij zijn gespecialiseerd in Hatha yoga en mindfulness yoga.

 

In onze overzichtelijk fitnesszaal voor maximaal 15 personen kun je onder begeleiding van een gediplomeerd instructeur of fysiotherapeut verantwoord bewegen of intensief trainen. Afhankelijk van jouw doelen maken wij samen met jou een reeks van oefeningen die je op je eigen tempo en niveau kunt uitvoeren.

 

Behalve yoga en fitness kun je bij ons Pilates, BBB en Total Body Workout lessen volgen.

 

Naast de lessen bieden wij je ook een Lifestyle programma van 13 weken aan. We maken een persoonlijk beweegplan die aansluit bij jouw mogelijkheden en wensen inclusief een uitgebreid intakegesprek, voedingsadviezen en weegmomenten.

 

Voor al je beweegvragen kun je bij ons terecht. Kom een keer kijken en volg een proefles.

 

We heten je graag welkom!