IMG_20180622_104526.jpg (157 KB)

 

 

Nelly Vrijheid

Na mijn vierjarige opleiding bij de Saswitha Stichting in Bilthoven ben ik inmiddels gediplomeerd yoga-docente. Deze opleiding is erkend door de Vereniging van Yoga leerkrachten Nederland.

Ik geef les in hatha yoga, mindfull Yoga, zwangerschapsyoga en babymassage. Het is fantastisch om mensen te begeleiden met yoga. Iedere keer raak ik meer geïnspireerd over wat yoga met een mens doet.

Sinds 1998 ben ik als voeding- en gewichtsconsulent actief en aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. In het centrum begeleid ik mensen bij gezond en lekker eten én het gewicht beheersen.

 

   

Hartger Vrijheid

Vanaf mijn jeugd is sport mijn passie. Ik ben jaren actief geweest in wedstrijden als triatleet, hardloper en wielrenner.

Met mijn ervaring en kennis begeleid ik andere (duur)sporters in hun trainingen en wedstrijden. Ik ben gediplomeerd personal trainer, zwem-, loop- en fietstrainer en erkend fitness- en spinning instructeur. Ik heb ruime ervaring opgedaan bij diverse sportcentra en als trainer van atletiek-, wieler- en triatlonverenigingen.

 

 

Sophie (Fitness en groepsles)

Hallo allemaal!

"Ik ben Sophie Arends ik ben 18 jaar. 10 september ben ik gestart met mijn stage bij Bewegingscentrum Vrijheid. Mijn stagedagen zijn op de maandag- en woensdagavond. Ik doe de opleiding sport en bewegen op Landstede in Harderwijk en ik zit nu in het 2e jaar.

Dit jaar ga ik mijn diploma Fitvak-A halen. Waarom ik hier stage loop? Ik heb zelf ook een paar jaar bij Bewegingscentrum Vrijheid gesport en ik vond het altijd leuk om hier te sporten, er hing altijd een hele leuke en fijne sfeer. Ik hoop dit zelf ook door te kunnen geven aan de sporters.

Van jongs af aan ben ik al bezig met wielrennen en als ik nog tijd en energie over heb doe dit nog steeds graag.

Verder start ik eind september ook nog met de opleiding tot sportmasseur. Ik hoop volgend jaar mijn eigen bedrijf in sport- en ontspanningsmassage te starten"

Sophie website rond.jpg (16 KB)

Diana (Pilates en fitness)

"Naast mijn werk op een planafdeling in een verpleeghuis, geef ik op woensdagavond Pilatesles.

In november 2018 ben ik gaan sporten bij Bewegingscentrum Vrijheid. Op vrijdagochtend sloot ik aan bij de Pilates les en al vrij snel daarna stak een oude liefde de kop weer op: Het geven van groepslessen. In mijn jeugd heb ik namelijk jaren lang, als assistent van de gymleraar, geholpen bij het geven van gymlessen bij een gymnastiekvereniging. Later gevolgd door lessen jazzgymnastiek, die ik zelfstandig gaf. Vanuit de jazzgymnastiek maakte ik ook kennis met aerobics en steps.

Voor mijn algehele welbevinden, vind ik het belangrijk om te blijven sporten en bewegen. Dit doe ik het liefst in een kleinschalige setting en in een gemoedelijke sfeer. Zonder een zaal vol intimiderende toestellen, maar met een afwisselend aanbod van fitnessoefeningen en groepslessen. Dit heb ik gevonden bij Bewegingscentrum Vrijheid en dit maakt dat ik het hier erg naar mijn zin heb".

 

Diana