IMG_20180622_104526.jpg (157 KB)

 

 

Nelly Vrijheid

Na mijn vierjarige opleiding bij de Saswitha Stichting in Bilthoven ben ik inmiddels gediplomeerd yoga-docente. Deze opleiding is erkend door de Vereniging van Yoga leerkrachten Nederland.

Ik geef les in hatha yoga, mindfull Yoga, zwangerschapsyoga en babymassage. Het is fantastisch om mensen te begeleiden met yoga. Iedere keer raak ik meer geïnspireerd over wat yoga met een mens doet.

Sinds 1998 ben ik als voeding- en gewichtsconsulent actief en aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. In het centrum begeleid ik mensen bij gezond en lekker eten én het gewicht beheersen.

 

   

Hartger Vrijheid

Vanaf mijn jeugd is sport mijn passie. Ik ben jaren actief geweest in wedstrijden als triatleet, hardloper en wielrenner.

Met mijn ervaring en kennis begeleid ik andere (duur)sporters in hun trainingen en wedstrijden. Ik ben gediplomeerd personal trainer, zwem-, loop- en fietstrainer en erkend fitness- en spinning instructeur. Ik heb ruime ervaring opgedaan bij diverse sportcentra en als trainer van atletiek-, wieler- en triatlonverenigingen.

 

 

Tijmen (Fitness en groepsles)

Hoi, ik ben Tijmen!

Al 5 jaar werk ik met veel plezier bij Bewegingscentrum Vrijheid! Ik ben begonnen met een paar uurtjes ondersteuning in de fitness tijdens mijn studie Bewegingsonderwijzer.

Inmiddels ben ik bijna dagelijks in het centrum aanwezig en ben ik ook een vast gezicht bij de groepslessen en kan je onder andere bij me terecht voor een intake.

Ik vind het leuk om klanten te helpen hun sportdoelen te bereiken, of dat nou kan door het opstellen van een gevarieerd schema of het uitdagen en aanmoedigen tijdens de lessen en personal training.

 

Als ik je ergens mee kan helpen, weet je me te vinden!

Tijmen

Laura (Total body workout en Pilates)

Van jongs af aan ben ik al bezig met sport. Ik ben ooit begonnen met turnen en ballet, maar ook hardlopen is altijd favoriet geweest bij mij. Na mijn havo heb ik, naast de pabo, de vooropleiding dans gedaan bij Lucia Marthas.

Daarna heb ik een tijd verschillende  soorten danslessen gegeven.

 

Vanaf maart 2014 geef ik les bij Bewegingscentrum Vrijheid.  

Ik ben begonnen met de Zumba les. Het afgelopen jaar heb ik ook de Pilates lessen verzorgd. Sinds dit seizoen geef ik ook met veel plezier de Total body

workout.  

Ik vind het heerlijk om te bewegen en andere mensen hierin mee te nemen en enthousiast over te maken. 

Laura

Milan (Fitness en groepsles)

Hallo, ik ben Milan Holstege. Mijn passie is voetbal: ik zit in de selectie van de senioren van VVOG uit Harderwijk. Ik voetbal al vanaf dat ik 3 jaar ben en heb ook mijn trainersdiploma TC-3 gehaald. Ook snowboarden is een hobby van mij.

Ik heb net mijn mbo-diploma Sport & Bewegen afgerond. Hiervoor heb ik een jaar stagegelopen bij Bewegingscentrum Vrijheid en ook mijn diploma Fitvak-A gehaald.

Van beide kanten beviel het zo goed dat ik hier blijf werken. Je kunt mij dus vanaf nu elke week zien in de fitneszaal en in de groepszaal.
Sporten vind ik het leukste wat er is. Ik wil graag mensen begeleiden en hun helpen hun doelen te realiseren.

Doelen realiseer je door steeds kleine stapjes te maken en ik vind het leuk je hierin te begeleiden.

 

Milan.jpg (65 KB)