IMG_20180622_104526.jpg (157 KB)

 

 

Nelly Vrijheid

Na mijn vierjarige opleiding bij de Saswitha Stichting in Bilthoven ben ik inmiddels gediplomeerd yoga-docente. Deze opleiding is erkend door de Vereniging van Yoga leerkrachten Nederland.

Ik geef les in hatha yoga, mindfull Yoga, zwangerschapsyoga en babymassage. Het is fantastisch om mensen te begeleiden met yoga. Iedere keer raak ik meer geïnspireerd over wat yoga met een mens doet.

Sinds 1998 ben ik als voeding- en gewichtsconsulent actief en aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. In het centrum begeleid ik mensen bij gezond en lekker eten én het gewicht beheersen.

 

   

Hartger Vrijheid

Vanaf mijn jeugd is sport mijn passie. Ik ben jaren actief geweest in wedstrijden als triatleet, hardloper en wielrenner.

Met mijn ervaring en kennis begeleid ik andere (duur)sporters in hun trainingen en wedstrijden. Ik ben gediplomeerd personal trainer, zwem-, loop- en fietstrainer en erkend fitness- en spinning instructeur. Ik heb ruime ervaring opgedaan bij diverse sportcentra en als trainer van atletiek-, wieler- en triatlonverenigingen.

 

 

Sophie (Stagiare Fitness en groepsles)

Hallo allemaal!

"Ik ben Sophie Arends ik ben 18 jaar. 10 september ben ik gestart met mijn stage bij Bewegingscentrum Vrijheid. Mijn stagedagen zijn op de maandag- en woensdagavond. Ik doe de opleiding sport en bewegen op Landstede in Harderwijk en ik zit nu in het 2e jaar.

Dit jaar ga ik mijn diploma Fitvak-A halen. Waarom ik hier stage loop? Ik heb zelf ook een paar jaar bij Bewegingscentrum Vrijheid gesport en ik vond het altijd leuk om hier te sporten, er hing altijd een hele leuke en fijne sfeer. Ik hoop dit zelf ook door te kunnen geven aan de sporters.

Van jongs af aan ben ik al bezig met wielrennen en als ik nog tijd en energie over heb doe dit nog steeds graag.

Verder start ik eind september ook nog met de opleiding tot sportmasseur. Ik hoop volgend jaar mijn eigen bedrijf in sport- en ontspanningsmassage te starten"

Sophie website rond.jpg (16 KB)

Laura (Total body workout en Pilates)

Van jongs af aan ben ik al bezig met sport. Ik ben ooit begonnen met turnen en ballet, maar ook hardlopen is altijd favoriet geweest bij mij. Na mijn havo heb ik, naast de pabo, de vooropleiding dans gedaan bij Lucia Marthas.

Daarna heb ik een tijd verschillende  soorten danslessen gegeven.

 

Vanaf maart 2014 geef ik les bij Bewegingscentrum Vrijheid.  

Ik ben begonnen met de Zumba les. Het afgelopen jaar heb ik ook de Pilates lessen verzorgd. Sinds dit seizoen geef ik ook met veel plezier de Total body

workout.  

Ik vind het heerlijk om te bewegen en andere mensen hierin mee te nemen en enthousiast over te maken. 

Laura

Milan (Fitness en groepsles)

Hallo, ik ben Milan Holstege. Mijn passie is voetbal: ik zit in de selectie van de senioren van VVOG uit Harderwijk. Ik voetbal al vanaf dat ik 3 jaar ben en heb ook mijn trainersdiploma TC-3 gehaald. Ook snowboarden is een hobby van mij.

Ik heb net mijn mbo-diploma Sport & Bewegen afgerond. Hiervoor heb ik een jaar stagegelopen bij Bewegingscentrum Vrijheid en ook mijn diploma Fitvak-A gehaald.

Van beide kanten beviel het zo goed dat ik hier blijf werken. Je kunt mij dus vanaf nu elke week zien in de fitneszaal en in de groepszaal.
Sporten vind ik het leukste wat er is. Ik wil graag mensen begeleiden en hun helpen hun doelen te realiseren.

Doelen realiseer je door steeds kleine stapjes te maken en ik vind het leuk je hierin te begeleiden.

 

Milan.jpg (65 KB)