Klanten vertellen

 

Vitia:

In december 2017 startte Vitia Akkerman met haar voorbereiding op haar sportieve doel: de Triathlon van Almere op 8 september 2018. Zoals zij het zelf verwoordt:
“Ik wilde de triathlon in Almere gaan doen en had me bedacht dat ik dat niet zoals al die andere triathlon’s op zijn ‘janboerefluitjes’ moest gaan doen. Nee, dit zou ik grondig aanpakken met iemand die er verstand van had. Daarvoor ben je bij Hartger aan het goede adres. Zweet en tranen. Maar het wierp zijn vruchten af, mijn lijf veranderde. Na 9 maanden lang zwemmen, fietsen, lopen, krachttraining, eten (heel veel eten) en lachen (met Hartger en Nelly) heb ik op 8 september jl. meegedaan aan de halve Triathlon van Almere. Ik ben heel tevreden met het behaalde resultaat! Ik eindigde op de 18de plek in de categorie Vrouwen van 45-50 jaar. Een prachtig resultaat.

-------

Gerrit : ‘Elke morgen probeer ik te gaan fitnessen. Zeer goede begeleiding. Prima!’

-------
Hennie: 'Maandagmorgen volg ik mindfulness. Ik kijk de hele week naar deze hele fijn les uit. Op vrijdag is Pilates/fitbal de tweede les voor mij. Ook een aanrader voor iedereen'.

-------

'Wij vinden het leuk om bij jullie te sporten, het is kleinschalig en er is aandacht is voor iedereen.
Ik (Joke) doe fitness en Pilates / Fitbal om mijn lichaam soepel te houden. Vooral deze laatste les vind ik erg leuk'.
Joke Huigen en Ton Laurenssen

-------

Bert Content: ‘Hartger heeft mij gecoacht naar een topprestatie’
Afgelopen november heb ik de 7 heuvelenloop in 1.12 uur gelopen. Voor mij een topprestatie die ik, mede door de deskundige begeleiding van Hartger, heb kunnen bereiken. 16 jaar geleden heb ik de 7 heuvelenloop ook gelopen, maar ik was toen 3 minuten langzamer. Daarna kreeg ik allerlei ernstige blessures, maar met de hulp van Hartger ben ik weer gaan hardlopen en gaan trainen voor deze loop. Wat resulteerde in dit mooi resultaat'.
-------

Mia Lemmers: ‘De Pilates les is een heerlijke start van het weekend’

Het weekend begint voor mij, op vrijdagmorgen, met een les Pilates/ fitbal gegeven door Nelly.
Een uur waarin wij werken aan een betere balans/evenwicht – coördinatie en spierversteviging.
De opbouw van iedere les is anders, mede door de grote verscheidenheid aan materialen, verveelt deze les nooit. Zelfs niet na ruim 6 jaar. Hulde!'

Mia Lemmens (75 jaar)

-------

Elske de Vries-Jonker: ‘Fijne begeleiding bij fitness en nu ook bij yoga’
Ik ben al vanaf de opening lid bij deze sportschool. Eerst deed ik fitness, hierin werd ik uitstekend begeleid door Hartger en later door Tijmen. Er werd rekening gehouden met mijn (gelukkig kleine) beperking, maar toch ging het steeds even een tandje hoger. Door privéomstandigheden kon ik de fitness niet meer opbrengen. Nelly stelde toen voor om aan Yoga (Hatha yoga ) te doen. Dat leek mij helemaal niets, zo zweverig, maar wat ben ik blij dat ik haar raad heb opgevolgd. Niets zweverigs, maar heel goed voor mij en ik doe het na drie jaar nog steeds. De persoonlijke benadering en het rekening houden van mijn mogelijkheden stel ik zeer op prijs.
Mijn mooiste herinnering is de yoga avond in de Catharinakapel ter gelegenheid van een jubileum van Nelly, wat een sfeer, wat een avond! (ik stel voor om dit weg te laten/ voegt voor nieuwe klanten niks toe)
De begeleiding is heel fijn. Ik hoop dat ik er nog lang naar toe kan gaan. En leeftijd doet er niet toe'.
Elske de Vries-Jonker ( 73 jaar ).

-------

Paul de Roo: ‘Weer volop energie met het lifestyle programma’
Na een uitgebreid intakegesprek met Hartger over mijn klachten en doelstellingen en nadat enkele metingen waren verricht van mijn spier- en vetmassa, kreeg ik een op maat gemaakt programma. Ondertussen ben ik nu 9 maanden verder. Er komt geen dag voor met dezelfde oefeningen en ik heb geen enkele klachten meer. Het gaat te ver om te zeggen dat ik met 1 hand een boom uit de grond trek en daarna even een marathon ga lopen. Maar de energie is er weer volop'.

-------

Marie Louise: 'De yoga les van Nelly op maandagochtend is voor mij
het beste begin van de week'.

Nelly geeft op een hele duidelijke maar ook rustige manier haar aanwijzingen.
De diverse oefeningen zijn goed onderbouwd en iedereen kan er aan mee doen.

De serene sfeer tijdens de les geeft altijd een heerlijk ontspannen gevoel, het is echt
een uurtje waarin de batterij weer goed opgeladen kan worden.
Ook merk ik dat ik wat ik in de les mee krijg, vaak gebruik in mijn dagelijks leven.

Ik hoop dan ook nog lang van de yoga lessen van Nelly te mogen genieten!'

-------

Anneke: 'Maandagochtend half elf, ik heb er zin in, mindfulness, door Nelly gegeven'.

Vaak kom ik gehaast binnen. We beginnen met een ontspanning daar wordt ik al rustig van, daarna doen wij oefeningen en eindigen met een ontspanning, ik ben rustig! Ik doe dit al een lange tijd maar de lessen zijn nooit hetzelfde. Voor mij is mindfulness niet meer weg te denken uit mijn leven. Namaste Nelly!'

-------

Beppie: 'Bewegingscentrum “Vrijheid” is geen grote sportschool, maar een gemoedelijk bewegingscentrum, wat ik als positief ervaar'.
Je bent er geen nummer. De mensen die er werken doen hun best om je met je naam aan te spreken.
De les BBB wordt goed, afwisselend en gezellig gegeven door Iris, die kennis heeft en rekening houd met ieders mogelijkheid of beperking'.